Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2020 8:38
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Ariana Grande a Justin Bieber ukázali, jak tráví karanténu. Všechny výdělky z nejnovějšího klipu darují nejzranitelnějším

HUDBA
Uložit Uložené

Vzácné spojení dvou obrovských hvězd přichází právě z důvodu aktuální situace.

Ačkoliv popové světy Ariany Grande a Justina Biebera mají relativně logický průnik, nepatří mezi interprety, kteří by si k sobě našli hudební cestu a pravidelně spolupracovali. Tentokrát je však spojil společný manažer Scooter Braun a výsledkem je novinka Stuck With U, která vznikla jako reakce na aktuální situaci. Nejdůležitější v tomto případě je, že celý profit ze streamovacích služeb, YouTube a dalších komerčních platforem autoři darují na dobrou věc.

Zároveň bylo cílem vyzdvihnout to, jakým způsobem se zdravotníci ve Spojených státech zapojují do boje s pandemií. Braun dále konstatoval, že podobné charitativní projekty by chtěl se svými umělci dělat každý rok, protože měl možnost vidět, že si to i v tomto případě Justin a Ariana velmi užili.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29
Domů
Sdílet
Diskuse