Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 20:00
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Yzomandias vydává song pro charitu. Za co utratil 6ix9ine 56 miliónů korun?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady!

Je tu další středa, což znamená, že je tu i další díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých pro tebe shrnujeme ty nejzajímavější novinky za několik uplynulých dní. I tentokrát se udála celá řada zajímavých věcí, a tak se pohodlně usaď a vychutnej si novou epizodu, kterou tě provede náš moderátor Krištof.

Doporučeno
Podcast: Nevěra není jen sex. Proč je lepší se nikdy nepřiznat? Podcast: Nevěra není jen sex. Proč je lepší se nikdy nepřiznat? 13. května 2020 9:00

Jedním z hlavních témat byl Yzomandias, který se zapojil do současného virálního hitu #16BarChallenge. Jedná se o výzvu, která původně vznikla u našich sousedů v Polsku a dává si za cíl pomoci v boji proti koronaviru. Slavný český raper pod videem zmiňuje tři organizace, které si podle něj zaslouží finanční podporu. Následně do výzvy nominoval další tři rapery.

Za oceánem bylo zřejmě nejvíce rušno kolem kontroverzního rapera Tekashiho. Ten totiž vydal první klip po propuštění z vězení a jeho nový počin vyvolal takový ohlas, že tím pokořil i Eminemův rekord. Za 24 hodin od vydání jeho nový klip nasbíral přes 42 milionů zhlédnutí.

V nových Freshnews se věnujeme také nejvýdělečnějším filmům za rok 2019, mezi kterými nechybí snímky jako Joker nebo Toy Story 4. První místo tě ale možná překvapí. Dozvíš se také o možnosti spolupráce s Rihannou, čerstvých informacích o iPhonu 12 a dalších novinkách. Přejeme příjemnou zábavu!

Domů
Sdílet
Diskuse