Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2020 18:21
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Remake Mafie 1 vyjde koncem srpna. Dočkáme se vylepšené grafiky a brutální hratelnosti

TECH
Uložit Uložené

2K a Hangar 13 odhalují remake jedné z nejoblíbenějších her v Česku.

Týden po ohlášení Mafia Trilogy jsme se konečně dočkali oficiálního potvrzení.

2K Games a Hangar 13 vytvořili remake geniálního prvního dílu, nejlepší části celé série a legendární české hry. Mafie je snad nejoblíbenější hrou v Česku, na kterou starší ročníky, které nebyly odchované na Fortnite a podobných skvostech, vzpomínají s velkou dávkou nostalgie.

Po 18 letech se dočkáme remaku, který hru kompletně graficky a výtvarně předělá. Nechápeme, jak se to studiím podařilo úplně ututlat a že se absolutně nic před oznámením nedostalo na internet. Nyní nám už jen zbývá čekat do vydání hry. Mafia 1 Definitive Edition vyjde 28. srpna 2020.

Čekání si můžeš zkrátit s Mafia 2 a Mafia 3 Definitive Edition. Obě hry jsou na PS4, Xbox One, Steamu a Stadia dostupné od této chvíle.

Všechny tři hry v edici Mafia Trilogy stojí 60 eur. Jednička stojí samostatně 40 eur, dvojka a trojka zase 30 eur. Vzhledem k ceně jedničky je jasné, že jde o novou hru, tedy remake. Níže se můžeš podívat na trailery i prvních 50 minut z hraní Mafia 2 Definitive Edition.

Domů
Sdílet
Diskuse