Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2020 6:53
Čas čtení 0:56
Daniel Mikolášik

Mexická senátorka si zapomněla během videohovoru vypnout kameru. Její kolegové několik minut sledovali, jak se sprchuje

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Za svou chybu se omluvila, ale uvedla, že se za svou postavu rozhodně nestydí.

Většina konferenčních a pracovních mítinků se v důsledku karantény přesunula do online světa prostřednictvím videohovorů. Tímto způsobem nyní jednají i zástupci a vysocí představitelé mnoha zemí. Jednou z nich je i 66letá mexická politička a senátorka Martha Lucía Mícher, která však na svůj pracovní videohovor jen tak nezapomene.

Doporučeno
Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence Velký test piv do 10 korun: Víme, kterým značkám se rozhodně vyhnout a které neurazí a ulehčí tvé peněžence 31. května 2020 16:51

Jak informuje The Sun, senátorka se uprostřed konferenčního hovoru přesunula do koupelny a v domnění, že si vypnula kameru, se rozhodla svléknout a vejít do sprchy. Její kamera však zůstala zapnutá a její kolegové mohli několik dlouhých minut sledovat její nahé tělo během sprchování.

Domů
Sdílet
Diskuse