Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 12:21
Čas čtení 0:24
Daniel Mikolášik

Záběry z mohutného výbuchu ruské fabriky připomínají černobylskou havárii. Nejprve obrovská rána, po ní oblak kouře

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Podle všech informací měl výbuch nastat v jedné z wolframových pecí.

Začátkem týdne došlo v západní části Ruska k mohutné explozi. Konkrétně ve městě Uneča v Brijanské oblasti totiž vybuchla místní fabrika na výrobu produktů z wolframu. Výbuch dokonce zachytily bezpečnostní kamery. Záběry připomínající černobylskou jadernou havárii z roku 1986 se aktuálně šíří sociálními sítěmi.

Doporučeno
Černobylská elektrárna vybuchla přesně před 34 lety, v jejím okolí je stále živo. Můžeš si dokonce adoptovat štěně (Rozhovor) Černobylská elektrárna vybuchla přesně před 34 lety, v jejím okolí je stále živo. Můžeš si dokonce adoptovat štěně (Rozhovor) 26. dubna 2020 13:08

O nehodě informovalo několik ruských médií. Svědci tvrdí, že továrnou nejprve otřásla rána jako z děla, později z ní začal vycházet hustý oblak kouře doprovázený zářivými záblesky. To samozřejmě znepokojilo obyvatele města, kteří přivolali pomoc.

Domů
Sdílet
Diskuse