Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2020 12:40
Čas čtení 1:04
Viktor Kniš

AstralKid22 se zapojil do #NoTuneChallenge, pro Cereala má upřímný vzkaz. Výzvu splnil i Dame a vysmál se stejnému beatu

HUDBA
Uložit Uložené

AstralKid22 je jedním z nejambicióznějších reprezentantů nové vlny, pro kterého je autotune přirozenou součástí hudby v roce 2020. Výzvu ale přijal, aby ukázal, že mu nedělá problém rapovat i bez efektů.

Po #Hot16Challenge přichází nová výzva, která se tentokrát týká skladeb bez jakýchkoliv efektů. V rámci #NoTuneChallenge je úkolem interpretů nahrát 16 a více řádků do beatu „Camp Lo - Luchini AKA This is it“ do 3 dnů. Hudba je stejná, z důvodu, aby rapeři nepoužívali už dopředu vymyšlené a napsané skladby. Pravidlo je nepoužívat autotune.

Doporučeno
Jste tak stejní, že vás nepoznám po jméně – hnus, vzkazuje Separ mladým autotune raperům. Poslouchej jeho #NoTuneChallenge Jste tak stejní, že vás nepoznám po jméně – hnus, vzkazuje Separ mladým autotune raperům. Poslouchej jeho #NoTuneChallenge 27. června 2020 10:02

Jako první přijal nominaci Separ. Člen DMS věnoval text i těm, kdo si myslí, že mohou právě díky autotune efektům zakrýt svou neschopnost rapovat. Separ nominoval kromě jiných AstralKida22, který je známý tím, že rapuje výhradně s efekty na hlase. 

Domů
Sdílet
Diskuse