Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2020 11:25
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Eminem dissuje jako za starých časů, odsuzuje policejní brutalitu a vzdává poctu Georgi Floydovi

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Eminem se spojuje s Kid Cudim na novince, kterou věnovali aktuální situaci ve Spojených státech.

Eminem se připomíná spoluprací s Kid Cudim. Opět máme možnost slyšet rozzlobeného veterána z Detroitu, jehož vytáčí hned několik věcí. Otevřeně dissuje Drewa Breese – hvězdu NFL, která se nedávno nesouhlasně vyjádřila v souvislosti s protesty, které skličují Spojené státy. Eminem rapuje i o policejní brutalitě v ulicích, která je i podle něj výsledkem rasistického chování vůči Afroameričanům. 

Legendární raper v textu popisuje situaci, která se stala Georgi Floydovi, když mu policista přitlačil koleno na krk tak, že nemohl dýchat a nepustil ho, ani když Afroameričan říkal, že nemůže dýchat.

Doporučeno
229 slov za 30 sekund. Eminem má na kontě nový světový rekord 229 slov za 30 sekund. Eminem má na kontě nový světový rekord 24. ledna 2020 14:54

Eminem se velmi zodpovědně postavil i k situaci kolem koronaviru, kdy Američany vyzval, aby nosili roušky a respirátory. Zároveň kritizuje ty, kteří proti hygienickým opatřením protestovali.

Kid Cudi se nedávno po čtyřech letech od vydání Passion, Pain & Demon Slayin' vrátil k aktivní tvorbě, údajně pracuje na albu, dočkali jsme se sólové věci Leader of the Delinquents a také extrémně úspěšného bangru s Travisem Scottem s názvem The Scotts.

Domů
Sdílet
Diskuse