Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2020 20:47
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Chlapec zachránil život malé sestře během útoku psa. Skončil s 90 stehy na tváři, ale prý by to udělal znovu

NEWS
Uložit Uložené

Malý Bridger neváhal a svou sestru, na kterou útočil agresivní pes, bránil vlastním tělem.

Své malé sestře zachránil život, když se na ni vyřítil agresivní pes. Teprve šestiletý Bridger Walker z amerického státu Wyoming musel podstoupit plastickou operaci poté, co se s malou sestrou stali oběťmi běsnícího psa. Říká, že přesto by svůj hrdinský čin zopakoval, upozorňuj CTV News.

Doporučeno
Megan Thee Stallion byla o víkendu postřelena, musela podstoupit operaci Megan Thee Stallion byla o víkendu postřelena, musela podstoupit operaci 16. července 2020 18:44

Bridger se se sestrou procházeli na ulici, když chlapec spatřil přibližujícího se psa. Zvíře to mělo namířeno rovnou k sestře, a tak skočil před ni a použil své tělo jako bariéru mezi psem a holčičkou.

Agresivní pes na chlapce zaútočil, několikrát ho kousl do levé strany obličeje i hlavy, ale když přestal útočit, Bridger zachoval chladnou hlavu. Popadl sestřinu ruku a běžel s ní do bezpečí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Rodiče ihned zavolali záchranku a díky rychlému plastickému zákroku, po kterém mu zůstalo kolem 90 stehů, se tvář chlapce pravděpodobně bez větších problémů zahojí. Doživotně bude mít na tváři jizvu, ale z té si zřejmě těžkou hlavu nedělá.

Tento příběh sdílela na Instagramu jeho teta Nikki Walker, která objasnila, že majitele psa znají a obě rodiny jsou dobrými přáteli, na čemž nic nezměnil ani útok.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

Namísto toho využila incident k tomu, aby mohla svému synovci splnit sen. Bridger je obrovským fanouškům Avengers, a tak se jí s pomocí internetové komunity podařilo oslovit nejen Marka Ruffala jako filmového Hulka, který na jejím Instagramu zanechal podpůrný komentář, ale Captain America Chris Evans chlapci dokonce rovnou natočil video. A přislíbil, že mu pošle autentický kapitánův štít.

Domů
Sdílet
Diskuse