Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2020 10:17
Čas čtení 0:59
Tímea Krauszová

Učitelka a bývalá Miss stráví 2 roky ve vězení, protože posílala polonahé fotky 15letému chlapci

NEWS
Uložit Uložené

Její jméno také doživotně zapíší na seznam sexuálních delikventů.

Ramsey BethAnn Bears ve čtvrtek odsoudili na dva roky za mřížemi. Teprve 29letá žena se provinila tím, že poslala několik fotek „nahoře bez“ svému bývalému žákovi, který měl v té době pouze 15 let. Podle zákonů v Západní Virginii jde o zločin a kromě vězení ji čeká i desetiletá podmínka. Její jméno také doživotně zapíší na seznam sexuálních delikventů, informuje americká CNN.

Doporučeno
Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA 17. července 2020 9:22

Poslala polonahé fotky svému žákovi

Dnes 29letá žena jistý čas vyučovala na střední škole Andrew Jackson Middle School. Jednomu ze svých nezletilých žáků, chlapci ve věku 15 let, poslala přes Snapchat 4 fotky. Na každé z nich byla polonahá, bez trička a podprsenky.

Podle New York Post si chlapec po první fotce vyžádal další a nakonec jí i on sám poslal fotografie svých intimních partií. Bears si fotky údajně nenechala a ani jejich nikomu dál neposlala.

Fotky v chlapcově mobilu našli jeho rodiče, kteří je okamžitě ukázali policii. Bears přišla o práci a v prosinci 2018 ji zatkli. Původně ji obvinili ze čtyř případů zasílání sexuálního explicitního obsahu nezletilému, k čemuž se policii přiznala.

O rok později, v prosinci v roce 2019, se u soudu přiznala k vlastnictví dětské pornografie. V případě fotek, které dostal chlapec, však tvrdila, že první z nich byla určena jejímu manželovi. Její právní zástupce se odmítl pro CNN vyjádřit.

Žena pod jménem Ramsey Carpenter soutěžila v různých soutěžích krásy. V roce 2014 získala korunku Miss Kentucky.

Domů
Sdílet
Diskuse