Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2020 13:53
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Keanu Reeves napsal vlastní komiks. Vystupuje v něm jako nesmrtelný, akční hrdina

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Půjde o první Reevesův komiks.

Keanu Reeves napsal vlastní komiks. BRZRKR se zaměří na nesmrtelného, stovky let žijícího speciálního vojáka, který putuje po světě a plní pro vládu USA tajné mise. Postava je očividně nakreslená ve stylu samotného Keanu Reevese, akorát má tělo božského hrdiny. Pro server Boom! se herec vyjádřil, že komiksy miloval od malička a je nesmírně rád, že se mohl podílet i na tomto dvanáctidílném příběhu.

Doporučeno
10 důvodů, pro které milujeme Keanu Reevese 10 důvodů, pro které milujeme Keanu Reevese 12. června 2019 17:59

Na komiksu pracoval s Mattem Kindtem. Ten má za sebou několik komiksových sérií včetně Spider-Man či Justice League of America. Získal šest nominací na Eisner Awards a shodný počet nominací na Harvey Award, z nichž jednu i vyhrál. 

Jméno hlavního hrdiny je Berzerker. Je napůl člověkem a napůl Bohem a po stovkách let bloudění po Zemi možná našel cestu k smrti. Pokud splní pro vládu USA dostatečný počet úkolů, prozradí mu, co je vlastně zač a jak své trápení může ukončit. Komiksová série se začne vydávat již v říjnu a půjde o stylovou, akční jízdu s řadou epických momentů.

Keanu Reeves napísal vlastný komiks. Vystupuje v ňom ako nesmrteľný, akčný hrdina
Zdroj: Boom!
Domů
Sdílet
Diskuse