Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 13:44
Čas čtení 0:45
Adam Novosad

Kim Kardashian okomentovala bipolární poruchu Kanyeho Westa. Je to komplikovaný génius, který si občas nechce nechat pomoci

NEWS
Uložit Uložené

Kim Kardashian požádala veřejnost o empatii a soucit.

Kanye West v uplynulých dnech na Twitteru napsal, že se v minulosti pokoušel rozvést se svou manželkou Kim Kardashian a její matku popsal jako rasistku.

Tyto zprávy sice byly později smazány, avšak samotná Kim měla pocit, že by se k současné situaci měla vyjádřit i ona. Kanye se snaží kandidovat na amerického prezidenta a tlak veřejnosti je proto neúprosný, píše BBC.

Doporučeno
Kanye West tvrdí, že se léta pokouší o rozvod s Kim Kardashian. Její matka je prý rasistka Kanye West tvrdí, že se léta pokouší o rozvod s Kim Kardashian. Její matka je prý rasistka 22. července 2020 19:17

Kim na sociální síti napsala, že bipolární porucha jejího manžela není žádným tajemstvím. „Každý, kdo tuto poruchu má, nebo v životě má někoho, kdo jí trpí, ví, jak neuvěřitelně komplikované a bolestivé je její pochopení,“ pokračovala.

Kanye je podle ní příkladem skvělého, ale komplikovaného člověka, jehož slova občas nekorespondují s jeho úmysly.

Domů
Sdílet
Diskuse