Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2020 13:13
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Cardi B se chce nechat svázat, ale nevaří a neuklízí. Rapuje o sexu a úchylnostech, které má ráda

HUDBA
Uložit Uložené

Cardi B nám pravděpodobně odhalila singl ze svého připravovaného projektu.

Vše nasvědčuje tomu, že se fanoušci dočkali první ukázky z druhého studiového sólového alba Cardi B. To by mělo nést název Tiger Woods, více informací o něm ale zatím nemáme. Na novince WAP hostuje i další oblíbená raperka Megan Thee Stallion, přičemž jde o první spolupráci těchto dvou momentálně nejvýraznějších entit ženského rapu ve Spojených státech poté, co Nicki Minaj postupně odchází z hudebního průmyslu.

Cardi B nezůstala své pověsti nic dlužná a doručila poctivou rapovou sloku, v níž se prolíná vše, co má ráda. Opět se zaměřila na řádky o sexu, použila však i metafory o jídle a připomněla, že i když neumí vařit a neuklízí, už má na ruce prsten, takže to vůbec nevadí. Dočkali jsme se i doprovodného klipu, kde Cardi a Megan ukazují své přednosti a střídají outfity.

Doporučeno
Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? Koupil si 5 neprůstřelných SUV a sám se diví, že je ještě naživu. Jak Tekashi 6ix9ine téměř trumfl Eminema? 29. července 2020 9:36

Od vydání alba Invasion of Privacy sice uplynuly pouze dva roky, Cardi B se ale opět chce ucházet o cenu Grammy, které je již majitelkou. O samotném datu vydání toho ale zatím moc nevíme, dá se však předpokládat, že během stále přetrvávající pandemie má spoustu času nahrávat, protože ve Spojených státech zatím situace nepřipomíná stav, kdy by měly začít koncerty na stadionech.

Domů
Sdílet
Diskuse