Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2020 7:15
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Aktualizováno: V domově důchodců na Mělnicku vypukl požár. Jeden člověk zemřel, 74 lidí bylo evakuováno

NEWS
Uložit Uložené

Na Mělnicku došlo k požáru v domově důchodců.

Záchranné složky od dnešních časných ranních hodin zasahovaly v domově důchodců na Mělnicku v obci Mšeno, kde vypukl požár. Informovala o tom policie na svém twitterovém účtu. V tuto chvíli již mají hasiči plameny pod kontrolou.

Doporučeno
Nikdo mě nepřipravil na gumové projektily a na to, že začnou zabíjet lidi, popisuje situaci v Bělorusku Nataliya (Rozhovor) Nikdo mě nepřipravil na gumové projektily a na to, že začnou zabíjet lidi, popisuje situaci v Bělorusku Nataliya (Rozhovor) 11. srpna 2020 11:27

Na místě proběhla evakuace 74 osob. Zdravotníci na Twitteru informovali, že při neštěstí přišel jeden člověk o život, jedná se o ženu. Přesná příčina smrti zatím není známá. Další člověk byl převezen do zdravotnického zařízení. Zraněnou osobu má být ošetřovatelka, která v domově pro seniory pracuje.

„Na místo míří členové týmu posttraumatické péče. Velitel zásahu řeší náhradní ubytování,“ řekli hasiči pro Radiožurnál

Požár způsobil také komplikace v dopravě. „Kvůli zásahu IZS ve Mšeně je do odvolání bez obsluhy zastávka Mšeno, škola,“ píše na Twitteru Pražská integrovaná doprava (PID).

V tuto chvíli není jasné, co požár způsobilo. Článek budeme aktualizovat o nové informace.

Domů
Sdílet
Diskuse