Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2020 11:34
Čas čtení 0:23
Adam Smeták

Na Česko se ženou silné bouře s krupobitím

NEWS
Uložit Uložené

Vysoké teploty s bouřkami se očekávají i během příštího týdne.

Meteorologové z ČHMÚ varují před silnými bouřkami, které by se v pátek měly přihnat nad celé území České republiky. Výstraha platí od  12 do 23 hodin ve všech regionech země. Během čtvrtka platí ve většině krajů také varování před vysokými teplotami, které budou sahat až ke 32. stupňům Celsia. 

Předpověď na páteční odpoledne
Předpověď na páteční odpoledne Zdroj: ČHMÚ

V pátek se očekává ojedinělý výskyt silných bouřek s přívalovými srážkami s úhrny kolem 40 mm a kroupami. Lokálně by měli lidé počítat s přívalovými dešti a rozvodněním malých toků, zatopení podchodů, podjezdů či sklepů.

Meteorologové taktéž předpokládají, že bouřky zasáhnou Česko i v sobotu. Vysoké teploty s občasnými přeháňkami a bouřkami se předpokládají i příští týden.

Doporučeno
Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) Jak žije finalista SuperStar pět let po soutěži? Štěpán Urban otevřeně o protloukání se životem, hudbě a fakáčství (Rozhovor) 12. srpna 2020 10:22
Domů
Sdílet
Diskuse