Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2020 20:31
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Rytmus: Když do 21. října nebudu mít 87 kilo, nahraju skladbu Tlstý ceckatý mech

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Projekt 98kilový kužel je zpátky, Rytmus konstatuje, že na plné čáře selhal a přestal dodržovat dietu. Nechce se však vymlouvat, a tak se opět naplno rozjíždí.

Rytmusův projekt 98kilový kužel, který spustil na začátku roku, měl v posledních měsících delší odmlku. Ačkoliv člen Kontrafaktu začal mnohem více nahrávat, věnuje se rodině i svým projektům, nechce se vymlouvat a fanouškům se spíše omluvil, že selhal. Přiznává, že se necítí dobře, protože nedodržel stanovený cíl a vysvětluje, že i když s fyzickou aktivitou nezahálel, jeho hlavním problémem byla nedisciplinovanost ve stravování.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

Dal si také ultimátum, a tak pokud do 21. října tohoto roku nezhubne 10 kilo a nedostane se na váhu alespoň 87 kg, nahraje skladbu s názvem Tlstý ceckatý mech.

V novém vlog ukazuje svým sledovatelům, jakým způsobem trénuje, dodává však, že každému může vyhovovat i jiná forma pohybu, a tak není důležitý způsob trénování, ale princip. Pro mnohé je cvičení a fyzická aktivita vystoupením z komfortní zóny, proto i pár minut běhu či jiné kardio může při pravidelném dodržování disciplíny ukázat výsledky. Vlogů mapujících progres bychom se tak v nejbližších týdnech měli dočkat o něco více.

Domů
Sdílet
Diskuse