Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2020 16:42
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

REFRESHER léto: Souboj o nejlepší party v Česku pokračuje! Na Moravě jsem zažili další skvělý mejdan

REFRESHER
Uložit Uložené

Podívej se, co všechno jsme zažili na dalších zastávkách po republice.

Naše toulky po České republice pokračují, a tak ti nyní přinášíme další vlog z našeho rozjetého projektu REFRESHER léto. Náš tým opět sbalil kufry a obrazil několik zajímavých míst, kde jsme zažili opět spoustu dobrodružství. Pohodlně se proto usaď a užij si nové video.

Doporučeno
Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap Baba Lag: Můj život je jako film, na který se chceš dívat. Peníze, luxus, strach, s**čky a rap 13. srpna 2020 15:27

Minule jsme se rozhodli vyhlásit soutěž o nejlepší party, ta první byla poměrně divoká a i tentokrát stál mejdan za to. Navštívili jsme bujarou oslavu narozenin v Břeclavi, kde jsme lidem dali možnost vyhrát ledově namražené Jägermeister Coolpacky, nejdřív ale museli splnit jednu zapeklitou výzvu.

Na další zastávce jsme se nechávali unášet na vlnách adrenalinových sportů, a to doslova. Náš moderátor Kapitán Maty si totiž vyzkoušel takzvaný wakesurfing a jak mu to šlo, se dozvíš ve videu výše. Dodáme jen tolik, že bez pádů se to neobešlo.

Pokud ti unikl předchozí díl REFRESHER léta, napravit to může po kliknutí na tento odkaz. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse