Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2020 13:36
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

REFRESHER léto: Zažili jsme nejlepší party v Česku?

REFRESHER
Uložit Uložené

Sleduj první video z letošního REFRESHER léta!

Před několika dny odstartoval náš projekt REFRESHER léto 2020 a ty se díky prvnímu vlogu z naší vyjížďky po České republice můžeš podívat, co všechno náš tým během cesty zažil. A rozhodně toho nebylo málo.

Jednou ze zastávek byl Týn nad Vltavou, kde si naše moderátorky Petra a Kateř vyzkoušely jízdu na paddleboardech. To se neobešlo bez křiku a pádu do vody, obě si však odnesly zážitek, na který zřejmě jen tak nezapomenou.

Doporučeno
Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie 12. července 2020 19:01

Dále jsme zavítali do malého pivovaru Hulvát, který nese název podle jednoho z vysoce postavených českých politiků. Při této vzácné příležitosti samozřejmě nemohla chybět pořádná ochutnávka. 

Co by to ale bylo za výlet bez trochy dobrodružství? To našemu týmu nejprve poskytlo indoor lyžování v Českých Budějovicích a krev v žilách nám následně rozproudil Adrenaline Park v Hluboké nad Vltavou. A nechybí ani jedno překvápko od Robina Zoota. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse