Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 11:38
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Sleduj backstage natáčení jednoho z nejerotičtějších klipů současnosti. Takto Cardi B ztvárnila svou sexuální fantazii

HUDBA
Uložit Uložené

Cardi B se bojí hadů, na každý videoklip se však připravuje velmi důsledně a na place všechny s radostí baví. Sleduj bezprostřednost jedné z nejlepších raperek světa.

Singl WAP (Wet-Ass Pussy) v podání Cardi B a Megan Thee Stallion se těší obrovskému zájmu, zároveň vyvolal i vlnu kontroverze, protože raperky postavily text výhradně na své sexuální fantazii. Nyní se fanoušci dočkali i speciálního backstage videa, které mapuje, jak obrovská produkce náročný videoklip připravovala. 

S Cardi B se budeš moci podívat na místa, kam za normálních okolností oko diváka nikdy nezabloudí. Kromě šaten se podíváme i do tréninkové místnosti, kde tanečnice společně s hlavní aktérkou připravovaly choreografie. Také uvidíš, jak produkce připravovala barevné scény a jak se Cardi B vyrovnávala s tím, že po ní budou lézt hadi.

Domů
Sdílet
Diskuse