Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2020 18:24
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Outfit ze sekáče vs. kabelka za 78 000 korun. Co si oblékli mladí Češi a Češky na Prague Fashion Week?

REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové video z podzimního Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Milovníci módy se před pár dny sjeli na podzimní Mercedes-Benz Prague Fashion Week, kde proběhla očekávaná přehlídka návrhářky Vandy Jandy, a na této velkolepé akci jsme samozřejmě nemohli chybět ani my. Náš video tým v čele s moderátorem Matym na event vyrazil, aby zjistil například to, co si hosté a návštěvníci oblékli. Jak tento outfit check dopadl?

Doporučeno
Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) 13. září 2020 8:00

Někteří z návštěvníků své originální outfity seskládali z kousků pořízených v sekáči, jiní se zase mohli pyšnit doplňky za desítky tisíc korun. Vyzpovídali jsme však i některé známé osobnosti, jako například youtuberku a blogerku Annu Šulcovou nebo modelku Karolínu Mališovou. Kromě nich si Maty popovídal i s hlavní tváří akce Vandou Jandou, která nám řekla, co ji při tvorbě nové kolekce inspirovalo. 

Lidí na akci jsme se ptali i na to, jaký mají názor na stav české módy a na to, jak se lidé aktuálně oblékají. Co všechno jsme se dozvěděli? To se dozvíš ve videu výše. Do komentáře nám následně nezapomeň napsat, který z respondentů se podle tebe oblékl nejlépe. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse