Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2020 7:43
Čas čtení 0:41
Matej Krajčovič

Mike Tyson skončil s veganstvím. Borůvky jsou jako jed, jím pouze losa a bizona, říká

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

54letá legenda se chystá na návrat do ringu. I když jen na exhibiční zápas.

Legendární Mike Tyson se plánuje vrátit do ringu. 54letý boxer plánuje návrat v exhibičním utkání proti Royi Jonesovi Jr., čemuž podmínil i svou aktuální přípravu, píše talkSPORT.com.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Na sociální sítě přidává videa z tréninků a ve známém podcastu Joe Rogana přiznal i drastickou změnu jídelníčku. Po více než 10 letech v důchodu již není veganem.

„Přestal jsem kvůli tréninku a proto, že chci, aby moje tělo nějak vypadalo a mělo sílu. Jím pouze zvěřinu z losa a bizona a začínám se cítit ve formě,“ řekl s tím, že ovoce a zeleninu zcela vyřadil: „Uvědomil jsem si, že věci, které jsou dobré pro ostatní lidi, kapusta, zelenina a borůvky, jsou pro mě jako jed.“

Domů
Sdílet
Diskuse