Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 v 12:11
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Angela Merkel varuje Německo: Čeká nás nejtěžší fáze

NEWS KORONAVIRUS NĚMECKO
Uložit Uložené

Na středečním projevu kancléřka Angela Merkel varovala občany před nejtěžší fází, která podle ní přijde v následujících měsících.

Německá kancléřka Angela Merkel podle Novinek ve středu dopoledne varovala své spoluobčany s tím, že nejhorší fáze teprve přijde. Podle jejích slov se Německo vrátí do normálního života až po překonání krize vyvolané šířením nového koronaviru. Spolková země zatím pandemii zvládá celkem dobře, ale v následujících několika měsících přijde náročná a obtížně zvládnutelná fáze.

Doporučeno
Německo zařadilo s okamžitou platností celé Česko na seznam rizikových zemí Německo zařadilo s okamžitou platností celé Česko na seznam rizikových zemí 25. září 2020 v 17:33

Můžeme být hrdí na to, jak se Německo dosud z pandemie po ekonomické stránce dostalo,“ prohlásila Merkel a současně pochválila návrh rozpočtu pro rok 2021. „Spolkový rozpočet na rok 2021 pomáhá položit pevné základy pro budoucnost naší země,“ doplnila. Německo na příští rok počítá se schodkem přibližně 2,6 bilionu korun, avšak podle Merkel se jedná o nezbytný krok ke zvládnutí této těžké situace, se kterou se potýká celý svět.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse