Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 17:31
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Barbar Conan bude konkurovat Zaklínači. Netflix chystá další velký fantasy seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Má jít o vysokorozpočtový akční fantasy seriál.

Conan the Barbarian, neboli Barbar Conan, je slavná knižní postava, která se dočkala filmového i televizního zpracování. Tím nejznámějším je přirozeně celovečerní film z roku 1982 s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli, díky čemuž Arnie prorazil jako „herec“. Před pár lety jsme se dočkali restartu, kde hrál Jason Momoa, vůbec to však nevyšlo.

Deadline nyní informuje, že to s postavou ještě zkusí Netflix. Podle nich chystá streamovací gigant velkolepý fantasy seriál využívající svět a postavy z Conana. Netflix v současnosti hledá scenáristy a showrunnera, který by seriál vytvořil, stejně jako režiséra/režiséry, kteří by ho natočili.

Barbar Conan se odehrává ve fiktivní éře a světě, kde se kromě klasických soubojů s meči odehrávají i bitvy o život s monstry a různými příšerami. Rozhodně si umíme představit, že fanoušci Zaklínače to s tímto plánovaným seriálem zkusí.

Domů
Sdílet
Diskuse