Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 19:10
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Češka po návratu domů zjistila, že její přítel beze slova zmizel. Vzal si i půlku jejích věcí

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

V posledním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air probrali moderátoři doktorka Nikita a docent Zach téma, které je pro 21. století příznačné, a tím je takzvaný ghosting. Nevíš, o co se jedná? Ve zkratce se dá ghosting popsat jako situace, kdy se dotyčný náhle vypaří ze vztahu jako pára nad hrncem.

Většinou se k tomuto chování uchylují ti, kteří nejsou schopni čelit reakci druhého člověka, a tak pro konec vztahu zvolí jen zprávu nebo případně ze života zmizí bez jediného slova.

V úterní epizodě svůj pohled na věc nabídli naši moderátoři a nyní přichází řada opět na naše posluchači a posluchačky, kteří nám zaslali své vlastní příběhy na téma ghostingu. A právě těm je věnován dnešní bonusový díl.

Doporučeno
Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? 6. října 2020 19:25

A co všechno se v nové epizodě dozvíš? Došli nám haldy příběhů plné slabošství a nepochopitelných situací, rozum pak zcela zůstává stát nad úplnou neschopností druhého člověka vůbec pozdravit. Jedna z žen dokonce po příchodu domů zjistila, že její partner se odstěhoval, aniž by jí o tom řekl. Kromě něj ale zmizela i půlka jejích věcí. Podobných příběhů však na tebe čeká celá řada.

Pokud se o ghostingu jako takovém chceš dozvědět více, přečti si náš článek, ve kterém se této problematice obšírně věnujeme. Oslovili jsme také odborníky, kteří nám popsali, proč ke ghostingu dochází, zda se jej dopouští muži stejně jako ženy a jak se s takovou náhlou ztrátou člověka můžeš co nejlépe vyrovnat. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse