Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 19:04
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

Na co všechno lidé žárlí? Tyto bizarní příběhy ti ukáží, jak šílení dokáží žárlivci být

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Přinášíme ti bonusový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Je tady čtvrtek, což značí jediné – bonusovou epizodu našeho vztahového podcastu Love is on the air. V poslední epizodě se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila na žárlivost a oba podělili se o svůj pohled a poznatky na toto téma.

Nyní proto opět přichází řada na vás, naše posluchače a posluchačky, kteří nám zaslali své vlastní příběhy, které se žárlivosti týkají. A právě těm je dnešní bonusový díl věnován.

Doporučeno
Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) 15. října 2020 15:00

I tentokrát nám přišly autentické příběhy, z nichž místy zůstává rozum stát. Stalo se ti třeba taky někdy to, že by tvůj partner žárlil na tvé ochlupení? A co takhle na tvé sourozence? I takové bizarní věci se podle všeho dějí a ty se o tom můžeš přesvědčit právě v dnešní epizodě. Čeká na tebe takřka 40 minut zábavy a šílených historek, které možná budeš ještě dlouho rozdýchávat.

Pokud si o žárlivosti jako takové chceš přečíst více bližších informací, navštiv náš nedávný článek, v němž jsme se této problematice obšírně věnovali. Oslovili jsme také několik odborníků, kteří nám prozradili, jací lidé žárlí nejvíce, co je k tomu vede nebo také to, jak se se žárlivostí můžeme co nejlépe vypořádat. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? Kdo nežárlí, nemiluje. Je tomu tak? A opravdu žárlí více ženy? 14. října 2020 8:04
Domů
Sdílet
Diskuse