Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 20:08
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Kendall Jenner uspořádala party s více než 100 celebritami včetně Biebera a The Weeknda. Navzdory zákazu se fotily a natáčely

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zatímco miliony lidí na celém světě sedí v době druhé vlny pandemie koronaviru doma, celebrity se baví na halloweenské párty a chlubí se tím na Instagramu.

Kendall Jenner během uplynulého víkendu uspořádala halloweenskou párty pro své slavné kamarády i přesto, že ve Spojených státech každý den registrují vysoké počty nových nakažených koronavirem. Oslavovala na ní i své 25. narozeniny. 

Zúčastnili se i The Weeknd, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Justin Bieber, Doja Cat, Quavo, Travis Scott a mnozí další. Známé osobnosti fotky z oslavy posílaly na Instagram i přesto, že na stolech byly vzkazy, aby nic na sociální sítě nepřidávaly. „Foť si co chceš, ale nepublikuj to na sociálních sítích,“ psalo se na oznámení s halloweenským fontem, upozornil portál TMZ.

Domů
Sdílet
Diskuse