Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2020 16:38
Čas čtení 0:32
Tímea Krauszová

Policie zabavila 17 kilo kokainu a 5 milionů eur v hotovosti po obyčejné silniční kontrole. Peníze zřejmě patří mafii

NEWS
Uložit Uložené

Dva muži byli až podezřele nervózní.

Dva zatčení, 17 kilo kokainu v autě a 5 milionů eur zakopaných v zahradě. Policisté v italské Kalábrii si připsali řádný úlovek. Celé to přitom začalo nenápadnou silniční kontrolou, píše L'Unione Sarda.

Doporučeno
10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 10 nejlepších a nejpamátnějších gólů legendárního Diega Maradony. Angličany popravil gólem století i Boží rukou 25. listopadu 2020 20:44

Policistům se na nich něco nezdálo, rozhodli se prohledat auta

V noci 26. listopadu zastavili policisté dvě auta, která jela podezřele v neustálém těsném závěsu. Řídili je dva muži ve věku 24 a 32 let. Mužům zákona se nelíbila jejich nervozita, proto se rozhodli prohledat jim auta. Ve vozidle mladšího muže našli 17 kilogramů kokainu rozdělených do patnácti balíčků.

Po tomto úlovku prohledali i domy obou zatčených. Na zahradě toho staršího našli v šesti plastových vakuově uzavíratelných pytlích peníze zahrabané pod zemí. Dohromady šlo o hotovost ve výši 5 milionů eur v různých bankovkách.

Zatímco oba sedí ve vazbě, začalo i masivní vyšetřování. Policie očekává, že v případu bude mít prsty místní mafie.

Domů
Sdílet
Diskuse