Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 19:21
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Sex, blowjob i největší trapas v posteli. Moderátoři podcastu Love is on the air odpovídají na peprné otázky od posluchačů

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Nasaď sluchátka a poslechni si podcast Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš pravidelný podcast Love is on the air má už za sebou pětatřicet dílů a při této vzácné příležitosti se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach rozhodla přinést divákům jako symbol vděku hned dvě speciální epizody. Ty jsou zaměřené na otázky právě od posluchačů a posluchaček, kteří se mohli zeptat na cokoliv, co je zajímalo. A o peprné dotazy rozhodně nebyla nouze.

Umíte si představit, že se spolu vyspíte? Proč Nikita nesnáší blowjob? A poslouchají vaši rodiče podcast? I takové věci naše fanoušky zajímaly. Ale samozřejmě přišlo i mnoho dalších zpráv. Dnes tedy na tebe čeká téměř 80minutový díl, který ti o našich moderátorech prozradí to, co jsi dosud určitě netušil.

Pokud ti náhodou unikla první část našeho Q&A speciálu, napravit to můžeš zde. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) Jaký trend přinesl Yzomandias letos? Našli jsme ho na desce Prozyum (Recenze) 2. prosince 2020 17:37
Domů
Sdílet
Diskuse