Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2020 12:42
Čas čtení 0:41
Jakub Paulík

Rolls-Royce nabízí rozkládací židli za více než 190 tisíc korun

TECH
Uložit Uložené

Chce uspokojit i ty nejnáročnější.

Rolls-Royce pro své zákazníky, kteří si potrpí na vysokou kvalitu, vytvořil přenosné sedadlo Pursuit Seat. Sedadlo vyrobené z leštěného hliníku a uhlíkových vláken však nebude žádnou levnou záležitostí, ale to by asi u Rolls-Royce nikdo neočekával. HypeBeast uvádí, že jeho aktuální cena je 8 800 dolarů (v přepočtu zhruba 191 tisíc korun).

Zákazník si může vybrat sedadlo v barvě interiéru svého vozu, ale také v odlišné. „Naši klienti si nyní mohou užít pohodlí sedadla Rolls-Royce bez ohledu na jejich činnost a místo, kde se nacházejí,“ uvedla společnost v tiskové zprávě. Rolls-Royce tento produkt doporučuje využít například při létání s dronm, malování či v přírodě.

Sedadlo si mohou zákazníci nastavit na výšku, jaká jim vyhovuje. K sedadlu patří i hliníkové svítidlo se znakem dvojitého R, díky kterému se k autu a sedačce dostane člověk snadno i po tmě.

Pursuit Seat by mělo pohodlně držet jak na tvrdém povrchu, tak i na trávě. Sedadlo je možné složit a uskladnit v koženém pouzdře, které se vejde do jakéhokoliv auta značky Rolls-Royce. Produkt si mohou zájemci koupit jednotlivě, ale také v páru.

Doporučeno
Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) Šéf Oktagonu Ondřej Novotný: Bitva Vémola vs. Mikulášek bude nejsledovanější zápas roku 2020 (Rozhovor) 3. prosince 2020 16:40
Domů
Sdílet
Diskuse