Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2020 16:40
Čas čtení 0:37
Daniel Mikolášik

Policie vypátrala mladíka, který zkopal 49letého muže za to, že ho upozornil na roušku

NEWS
Uložit Uložené

Nyní budou následovat další procesní úkony.

V pátek jsme tě informovali o agresivním mladíkovi z Nitry, který v čekárně na autobusovém nádraží fyzicky napadl 49letého muže za to, že ho upozornil, aby si nasadil roušku. Policie následně požádala veřejnost o pomoc s identifikací útočníka.

Netrvalo ale ani den a lidé mužům zákona ohlásili, o koho se jedná. „Už pár minut po zveřejnění výzvy od našich kolegů z Nitry nám přišlo několik tipů nejen na Facebooku, ale i na Instagramu,“ píše policie na sociální síti.

Doporučeno
Mladík zkopal muže do krve jen proto, že ho upozornil na špatně nasazenou roušku Mladík zkopal muže do krve jen proto, že ho upozornil na špatně nasazenou roušku 4. prosince 2020 14:42

Poté, co policie zjistila totožnost muže a ověřila ji, video ze sociální sítě odstranila. Nyní budou následovat další procesní úkony, informují policisté. Konflikt na autobusovém nádraží začal poté, co starší muž slušně požádal dva mladší, aby si nasadili roušku.

Po krátké slovní výměně ho jeden z mladíků začal bít a kopat. Odpovědí na slova tedy byly údery a tři kopance do hlavy, po nichž muž začal krvácet. Jeho kamarád tomu jen tak přihlížel. Rozsah zranění, které útočník způsobil, není znám.

Domů
Sdílet
Diskuse