Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2020 15:51
Čas čtení 1:40
Vojtěch Vanda

Objev asijských TikTokerů? Dollar Prync. Nové fans cení, zároveň přináší novinky o chystaném albu

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Na trend upozornil sám interpret na Instagramu.

Smíchovský chábr Dollar Prync má širší fanouškovskou základnu, než se ti možná zdálo. Přestože je tento zcestovalý pražský raper známý v Irsku, Velké Británii nebo v Kanadě, sám se divil, kam až jeho hudba v posledních dnech docestovala. Jeho track Nonstop si totiž oblíbili asijští TikTokeři, kteří jej dokonce používají jako hudební podklad k jedné z challengí. A to může znamenat víc, než se zdá.

Doporučeno
Radši dám skladbu s chábrem než se známým raperem. Dollar Prync o smíchovské stoce a hudbě (Rozhovor) Radši dám skladbu s chábrem než se známým raperem. Dollar Prync o smíchovské stoce a hudbě (Rozhovor) 24. března 2019 20:38

TikTokový hype totiž v roce 2020 dokázal udělat z různých neznámých jmen milionáře s desítkami milionů zhlédnutí. Vzpomeňme například na virální hit Say So od Doja Cat, jehož virální potenciál předčil všechny a skončil na prvním místě v žebříčku Viral Hits 2020 na Spotify, zajímavějším jménem byl však KBFR, neznámý hlas, který nabyl zvučnosti až s trendujícím trackem Hood Baby.

Samozřejmě je pravda, že drtivá většina z těchto interpretů tvoří primárně anglicky, to ale pro smíchovského Prynce není žádný problém. Británie je přeci jenom jeho druhým domovem, anglická tvorba tak může být v pořadí. Na TikToku to ale zatím funguje i česky.

Ostatně na to upozornil sám ve svých stories na Instagramu. „Včera jsem si nainstaloval TikTok, můj profil je pod jménem realdollarprync. A byl jsem překvapenej množstvím videí s mejma skladbama,“ okomentoval REFRESHERu svůj trend na TikToku sám raper. „Je jich tam fakt dost,“ zmínil.

Když si na TikToku vyhledáš track Nonstop od Dollar Prynce, vyskočí ti více než 150 videí, v nichž se kromě pózování v posilovně a předvádění motorek objevují i páry, které si před zrcadlem přeměňují oblečení.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš české hory na slepé mapě? KVÍZ: Poznáš české hory na slepé mapě? 17. dubna 2024 12:00

„Pak jsem si všimnul tý challenge na track Nonstop. Dokazuje to, že hudba a rap nemá hranice,“ napsal nám Prync s tím, že se u ní bavil. „Udělalo mi to den, tak jsem to sdílel na svůj IG a ukázal jsem to lidem,“  dodal.

@herbalife2561

ช่วงกักตัวของโค้ช ##herbalife

♬ Nonstop - DOLLAR PRYNC
dollar prync tiktok challenge nonstop asiati
Zdroj: instagram.com/cavoprync
Doporučeno
Znáš všechny virální hity letošního roku? Spotify ti je připomene Znáš všechny virální hity letošního roku? Spotify ti je připomene 3. prosince 2020 16:06
dollar prync tiktok challenge asiati
Zdroj: instagram.com/cavoprync

Dollar Prync přichází s novou deskou

Publicita určitě přijde vhod, jelikož smíchovský chábr brzo vydá ven novou desku. Ponese název JEBSYSTEM3. Fanoušek se dočká 12 skladeb, na kterých bude hostovat prakticky to nejlepší, co můžeš na československé scéně slyšet.

„Mezi hosty budou Pil C, Sergei B., Rico, Smack a další,“ poodhalil pro REFRESHER umělec. „Mezi producenty budou Ace Bankz, HotboyScotty, Penacho nebo slovenský WhoisPG,“ jmenoval beatmakery, kteří pokryjí hudební stránku věci. Konečně producenta WhoisPG jsi mohl slyšet i na novém albu Huga Toxxxe, takže víš, že je se na co těšit.

Doporučeno
Když dělám love, nabíhám! Dollar Prync nepolevuje, s Luccianem přináší nové video a ohlašuje nové album Když dělám love, nabíhám! Dollar Prync nepolevuje, s Luccianem přináší nové video a ohlašuje nové album 12. října 2020 11:02

Další informace samozřejmě najdeš na oficiálním Instagramu Dollar Prynce, ale možná i na jeho TikToku. Kdo ví, třeba brzo uslyšíme o světově trendující virální hvězdě ze smíchovských ulic.

Domů
Sdílet
Diskuse