Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2020 12:43
Čas čtení 0:53
Adam Novosad

V batohu ruského historika policie našla uříznuté ruce. Rozčtvrtil svou přítelkyni, za což nyní dostal 12,5 roku vězení

NEWS
Uložit Uložené

Známého historika v pátek soud v Petrohradě odsoudil za vraždu.

Historik Oleg Sokolov se loni v listopadu potácel po Petrohradě opilý. Vážený profesor nakonec pod vlivem alkoholu spadl do řeky Mojka, kde ho našla policejní hlídka, píše Pravda.

Muži zákona nevěřili vlastním očím, když muži pak v batohu objevili odříznuté lidské ruce. Policie tak okamžitě začala jednat, historikovi prohledala byt a našla v něm rozčtvrcené ženské tělo bez hlavy.

Doporučeno
Jak probíhal Hitlerův předvánoční večírek? Historické fotografie ti ukáží Vánoce minulého století Jak probíhal Hitlerův předvánoční večírek? Historické fotografie ti ukáží Vánoce minulého století 22. prosince 2020 15:30

Oleg Sokolov zavraždil svou 24letou přítelkyni Anastasija Ješčenkovu. Prý se s ní pohádal a pak ji v afektu zabil, což Sokolov přiznal u soudu, ale život mladé doktorandky to už zpátky nevrátí. Historik ji měl několikrát postřelit.

Domů
Sdílet
Diskuse