Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2020 v 12:53
Čas čtení 1:07
Ondřej Jarůšek

Label BiggBoss oznámil konec, čeká jej poslední rok

HUDBA
Uložit Uložené

Známý label přinesl fanouškům nečekanou zprávu, která mnohé zklame.

Známý hudební label a knižní nakladatelství BiggBoss končí, v tuto chvíli má před sebou poslední rok existence. Label o tom své fanoušky informoval v novém videu, které doprovází i vysvětlující text. Nečekanou zprávu o konci labelu na svém facebookovém profilu sdílel i Vladimir 518, jeden ze zakladatelů labelu. 

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 28. prosince 2020 v 19:06

„Bylo by nepochybně na místě napsat, že rok 2020 byl silnej a turbulentní rok. V našem případě se ovšem podobné pocity týkají celého období od samotného založení BiggBoss v roce 2006,“ začíná prohlášení s tím, že vše, co se za tu dobu podařilo vytvořit, považuje label za unikátní a neopakovatelné„A právě i z tohoto důvodu pro vás máme nyní důležité sdělení, které možná bude znít v první chvíli velmi nečekaně,“ pokračuje zpráva.

„Skutečnost se má totiž tak, že od dnešního dne začínáme počítat poslední rok existence našeho labelu a nakladatelství BiggBoss. A to právě proto, aby síla, s kterou jsme pracovali na našich projektech, nezačala pomalu slábnout. A aby i radost, se kterou jsme celou dobu hnali naší tvorbu směrem k realizaci, nakonec nezačala proměňovat v rutinu, jejíž motivací bude vlastně jen a jen udržet celou věc v chodu.

Přestože jsme podobnému stavu zatím daleko, dospěli jsme k názoru, že opravdu poctivý přístup může vlastně znamenat i samotný konec. Konec naplněný vnitřní radostí a pocitem spokojenosti,“ stojí v prohlášení, jehož kompletní znění si můžeš přečíst zde.

Label ve zprávě dále dodává, v nadcházejícím roce je v plánu ještě celá řada různých projektů, na které se mohou fanoušci těšit. BiggBoss věří, že díky nim bude poslední rok existence neuvěřitelně silný. „Pojďte si ho užít s námi,“ uzavírá label.

Domů
Sdílet
Diskuse