Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2021 8:03
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Marvelácký seriál WandaVision ti zamotá hlavu. První dvě epizody uvidíme už v pátek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

WandaVision má premiéru na Disney+ již tento pátek.

První marvelácký seriál na Disney+ se jmenuje WandaVision. Bude mít dohromady 6 epizod, z nichž první dvě uvidíme již tento pátek. Při této příležitosti vydal Marvel novou ukázku, která láká na akčnější část minisérie, jakož i různé mindfuckové efekty a scény. WandaVision si určitě pohraje s myslí a očekáváním diváků.

Děj se zaměří na Wandu, která není ochotna smířit se se smrtí Visiona. Nějakým způsobem ohýbá realitu, aby ho znovu přivedla k životu tak, že cestuje v různých alternativních dimenzích. Seriál se inspiroval klasickými americkými televizními seriály z 20. století. Některé části se tedy budou vizuálem a obsahem podobat seriálům z 50. let, jiné budou zase barevné a podobně.

Doporučeno
Bridgerton je oddechovka bez studu: Sex, gambling a drby na pozadí britské aristokracie si oblíbil celý svět Bridgerton je oddechovka bez studu: Sex, gambling a drby na pozadí britské aristokracie si oblíbil celý svět 8. ledna 2021 17:29
Domů
Sdílet
Diskuse