Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah vznikl ve spolupráci se společností Samsung.
15. ledna 2021 20:39
Čas čtení 3:01
Tereza Šnajdrová

Samsung odhaluje hned tři galaktické novinky

TECH SAMSUNG SMARTPHONE
Uložit Uložené

Sérii mobilních novinek dominuje vlajková loď smartphone Galaxy S21 Ultra 5G.

Samsung ve čtvrtek odpoledne představil nový smartphone Galaxy S21 Ultra 5G, který ve světě chytrých telefonů posouvá hranice možného. Pokud tedy toužíš po tom nejlepším, co mezi smartphony existuje, určitě prozkoumej tuhle novinku, ke které v rámci předobjednávky dostaneš sluchátka Galaxy Buds Pro a lokalizační přívěsek chytrý přívěsek Galaxy SmartTag jako bonus.

Doporučeno
Galaxy S21 dorazí už v lednu. Samsung si pospíšil kvůli Applu i Huawei Galaxy S21 dorazí už v lednu. Samsung si pospíšil kvůli Applu i Huawei 1. prosince 2020 12:23

Galaxy S21 Ultra opět ukazuje, jak Samsung podporuje důležité inovace a nabízí uživatelům jedinečné, na míru šité zážitky, které jim obohatí život a umožní osobní vyjádření,“ okomentoval launch TM Roh, prezident a ředitel divize mobilních komunikací Samsung Electronics. „Technologie se pro nás v současné době stala nezastupitelnou součástí života a my chceme udělat další velký skok a posunout ve světě chytrých telefonů hranice možného.

Se Samsungem Galaxy S21 Ultra až na konec světa

Galaxy S21 Ultra 5G se stává dalším členem desetileté historie řady Galaxy a je jako dělaný pro ty, kteří chtějí vlastnit naprostou špičku mezi smartphony. Tahle novinka tě zaujme nejen nespočtem skvělých funkcí a vychytávek, ale také odvážným originálním designem, neboť objektivy splývají s kovovým rámem.  

Chytrý telefon Galaxy S21 Ultra je k dispozici ve dvou barevných variantách, a to Phantom Black a Phantom Silver. Jedná se o největší kousek z řady Galaxy S21, jehož uhlopříčka tě překvapí rozměrem 6,8 palců a mnoho dalšími nej. Jedním z nich je například i nejinteligentnější displej, který umožňuje obnovovací frekvenci 120 Hz a zároveň rozlišení Quad HD+. 

mobil Samsung
Zdroj: Samsung Electronics

Displej tohoto modelu je navíc o 25 % jasnější, než tomu bylo v případě řady Galaxy S20 a zvýšil se také poměr kontrastu, a to o 50 %, takže výsledný obraz tě překvapí svojí čistotou a viditelností i na venkovním světle. 

Další nej, kterým se tato novinka může pyšnit, je nejvyspělejší fotoaparát, díky kterému budou tvé fotky vždy ostré a kvalitní. Baterii fotoaparátů na zadní straně tvoří čtyři moduly – ultraširoký, širokoúhlý a dva teleobjektivy, takže tvůj feed na Instagramu konečně může vypadat jako práce profíka.

Samsung odhaluje hned tři galaktické novinky
Zdroj: Samsung

A protože v Samsungu pečují také o kreativní duše, určitě oceníš možnost dokoupit si dotykové pero S Pen s technologií Wacom, které můžeš používat k psaní poznámek, úpravu fotografií i podpisování důležitých dokumentů.

Poslední nej, které zmíníme, je internetového připojení. Galaxy S21 Ultra je jedním z prvních telefonů na světě, který podporuje Wi-Fi 6E. Stahování videí, hraní her, streaming ani účast na videokonferencích pro tebe již nebude překážkou.

telefon Samsung
Zdroj: Samsung Electronics

Tahle vymazlená novinka bude v České republice ke koupi již od 29. ledna 2021 a její doporučená maloobchodní cena je 33 499 Kč za verzi s 12 GB RAM/128 GB interního úložiště, 34 999 Kč za verzi s 12 GB RAM/256 GB interního úložiště a 37 999 Kč za verzi s 16 GB RAM/512 GB interního úložiště.

Pokud přece jenom upřednostňuješ kompaktnější telefony, tak mrkni na Samsung Galaxy S21, který můžeš pořídit ve čtyřech barevných variantách a jeho cena začíná na 22 499 Kč.

Chybí ti pořádná sluchátka? Pořiď si Galaxy Buds Pro

Skvělý telefon jsme ti již pomohli vybrat, ale co sluchátka? Ani na ta Samsung nezapomněl a na trh přichází s novým moderním a elegantním bezdrátovým modelem Galaxy Buds Pro, který se vyznačuje vynikajícím zvukem a inteligentní technologií aktivního potlačení hluku. 

sluchátka Samsung
Zdroj: Samsung Electronics

S Galaxy Buds Pro si můžeš užít jakoukoliv hudbu či podcast v nejvyšší kvalitě, neboť woofer s průměrem 11 mm se postará o náležitě dunivé basy a systém tlumení okolního ruchu, který je jedním z nejchytřejší na trhu, ti zaručí skvělý zvukový prožitek.

sluchátka Samsung
Zdroj: Samsung Electronics

Voděodolná sluchátka se systémem SmartThings Find, pomocí kterého je v případě ztráty zase rychle najdeš, se v Česku začnou prodávat taktéž 29. 1. 2021 v černé, stříbrné a fialové barevné variantě tak, aby ladily s telefony řady Galaxy S21. Doporučená maloobchodní cena sluchátek je 5 999 Kč.

Do galaktické výbavy ti chybí už jenom chytrý přívěšek

Galaxy SmartTag ti pomůže s hledání ztracených věcí, zvířat nebo rodinných příslušníků a ne, neděláme si srandu, konečně tato chytrá věcička existuje. Funguje na principu Bluetooth spojení a je tedy vhodné ho připnout k předmětům, které nejčastěji ztrácíš, nebo třeba na psí obojek.

Díky kompaktním rozměrům 39 x 39 x 9,8 mm nezabere moc místa, dosah Bluetooth je až 120 metrů a baterka ti vydrží nabitá i několik měsíců. Přívěsek Samsung Galaxy SmartTag bude v České republice ke koupi od 29. ledna 2021 v černé a v druhé polovině února ve světle béžové barvě. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

přívěsek Samsung
Zdroj: Samsung Electronics

Předobjednej si novinku z řady Samsung Galaxy ještě dnes a získej bonus zdarma

Pokud toužíš po novém galaktickém kousku Galaxy S21 Ultra 5G, proveď ve dnech 14. až 28. ledna předobjednávku na oficiálním e-shopu Samsungu nebo u vybraných prodejců elektroniky, splň podmínky v pravidlech kampaně a získej jako bonus bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro a přívěsek Galaxy SmartTag.

Stačí se registrovat sem do 28. února a po koupi telefonu nahrát kopii faktury a po schválení na e-mail obdržíš e-voucher na získání příslušného bonusu. 

Ale to není všechno! Zaujala tě sluchátka Galaxy Buds Pro? Pokud si je objednáš do 28. 1. 2020 na Samsung.cz, získáš společně s nimi jako bonus bezdrátovou nabíjecí podložku v hodnotě 999 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse