Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2021 13:53
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Lady Gaga, J Lo, Demi Lovato i další hvězdy vystoupí na inauguraci Joea Bidena. Jak bude show vypadat?

NEWS
Uložit Uložené

Joe Biden je mezi známými osobnostmi na rozdíl od svého soupeře Donalda Trumpa obzvlášť oblíbený. Trumpovi na inauguraci před 4 lety nepřišla ani jedna celebrita.

Inaugurace nového prezidenta Spojených států bude vypadat úplně jinak než ta před čtyřmi lety, kdy do Bílého domu vstupoval Donald Trump. Republikán nikdy nebyl oblíbený mezi řadou světových hvězd. Naopak, Joe Biden se dočkal před volbami masivní podpory od známých osobností na sociálních sítích.

Doporučeno
Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích. Očkovat se nechám, když to bude vyžadovat situace Rytmus: Novináři humor pochopili, jen chtěli využít mé jméno v titulcích. Očkovat se nechám, když to bude vyžadovat situace 13. ledna 2021 17:07

Aktivními byly v tomto směru i Jennifer Lopez a Lady Gaga, které vystoupí během 90minutového speciálního televizního programu Celebrating America, informuje deník New York Times. Ten budou vysílat kromě největších televizí i internetové stránky a streamovat ho budou i na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse