Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2021 22:50
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Young Rock: Komediální seriál prozradí, jak šílené bylo dětství Dwayna Johnsona a proč si mysleli, že je agent FBI v utajení

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál začne už v únoru. Sleduj první teaser.

Young Rock je nový komediální seriál z dílny televize NBC. Ta se v něm pokusí zachytit zrod akčního hrdiny a v současnosti největší hollywoodské hvězdy. Konkrétně se podíváme na dětské časy Dwayna Johnsona. Na to, jak vyrůstal, jak se brodil školou, jakým byl teenagerem a nakonec se dostaneme i do jeho mladé dospělosti.

Doporučeno
Český lev: Krajina ve stínu má 15 nominací, o jednu méně získal Šarlatán Český lev: Krajina ve stínu má 15 nominací, o jednu méně získal Šarlatán 18. ledna 2021 14:55

Dwayna bude v průběhu seriálu vzhledem k různým věkovým obdobím hrát několik herců. On sám nám bude zřejmě příběh rozšiřovat jako hlas v pozadí, respektive se možná dočkáme nějakých útržků i přímo s hercem či videí z jeho minulosti.

Samotný Dwayne Johnson byl producentem seriálu, takže o něm tvůrci řeknou vše, co uzná za vhodné. Alespoň o něm měli informace z první ruky. První z celkových 11 epizod uvidíme již 16. února. Níže se můžeš podívat na krátkou upoutávku.

Domů
Sdílet
Diskuse