Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2021 14:55
Čas čtení 1:11
Tereza Šnajdrová

Český lev: Krajina ve stínu má 15 nominací, o jednu méně získal Šarlatán

NEWS ČESKÝ LEV ŠARLATÁN
Uložit Uložené

Nominace na výroční filmové ceny Český lev si tak odnáší také Josef a Ivan Trojanovi.

Film režiséra Bohdana Slámy Krajina ve stínu si odnáší nejvíce nominací na výroční filmové ceny Český lev. Získal jich hned patnáct. Na druhé příčce se se čtrnácti nominacemi nachází snímky Havel a Šarlatán, v němž si zahráli Ivan i Josef Trojanovi. Slavnostní ceremoniál se ve zvláštním režimu uskuteční v sobotu 6. března v pražském Rudolfinu.

Doporučeno
Jaroslav Flegr: Situace bude hrozná v celé Evropě, ale v Česku to bude asi nejhorší (Rozhovor) Jaroslav Flegr: Situace bude hrozná v celé Evropě, ale v Česku to bude asi nejhorší (Rozhovor) 17. ledna 2021 11:54

Nominace v kategorii nejlepší herec v hlavní roli si odnášejí Viktor Dvořák za film Havel, Jin Cina za roli Stanislava Láníka v sérii Herec, Csongor Kassaiza za ztvárnění Josefa Pachla ve snímku Krajina ve stínu, Kryštof Hádek za výkon ve filmu Modeláři a Ivan Tvojen za roli léčitele ve filmu Šarlatán.

Domů
Sdílet
Diskuse