Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 10:44
Čas čtení 1:27
Vojtěch Vanda

Trump rozdal milosti a snížil tresty 143 lidem. Dostalo se i na dva slavné rapery

POLITIKA
Uložit Uložené

Vězení se tak nemusí bát například Lil Wayne.

Odstupující prezident Spojených států Donald Trump se rozhodl, že předtím, než mu skončí pravomoc spojená s jeho mandátem, omilostní či sníží trest 143 lidem, kteří si odpykávají tresty ve vězení nebo se do něj chystají. Mezi nimi najdeme i známé hiphopové tváře. Trump například odpustil trest Lil Wayneovi a snížil trest již vězněnému Kodaku Blackovi.

Doporučeno
Raper Drake je první umělec v historii, který na Spotify překonal hranici 50 miliard streamů Raper Drake je první umělec v historii, který na Spotify překonal hranici 50 miliard streamů 19. ledna 2021 21:32

Jak informuje The Guardian, osmatřicetiletý Dwayne Michael Carter, jak zní raperovo občanské jméno, byl shledán vinným v prosinci z trestného činu nelegálního držení zbraně, jelikož mu po přistání v soukromém letadle v Miami byla zabavena pozlacená pistole ráže .45. Vzhledem k dřívějšímu usvědčení z těžkého trestného činu  u sebe raper nemohl nosit zbraň ani munici.

Domů
Sdílet
Diskuse