Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 15:21
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Kde sledovat zápas Conora McGregora?

SPORT
Uložit Uložené

Na ostrově v Abu Dhabí zanedlouho vypukne UFC 257.

Na exotickém ostrově v Abu Dhabí víkendu zase jednou vypukne šílenství s názvem UFC. Tentokrát půjde o dlouho očekávanou událost, neboť do klece se vrací kontroverzní Ir Conor McGregor, který se podruhé postaví Dustinovi Poirierovi. Oba se setkali v roce 2014, kdy Irovi trvalo méně než dvě minuty, než Poiriera poslal pod sprchy díky technickému knockoutu, píše CBS.

Od chvíle,  kdy Poirier prohrál s McGregorem, táhne impozantní šňůru 10 vítězství a jen dvou proher. Ir se do klece vrací po roce, protože v lednu 2020 také startoval úvodní UFC akci, ve které technickým knockoutem porazil Donalda Cerrona. V tomto případě se McGregor a Poirier poperou v kategorii lehké váhy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Start UFC 257 je v této chvíli naplánovaný na pozdní sobotní noc, respektive velmi časné nedělní ráno, informuje SvětMMA. Už 15 minut po půlnoci měl na televizi Premier Sport začínat přímý přenos celého turnaje, ale aktuálně se šeptá o přesunu souboje bojovníka Makhmuda Muradova s Andrewem Sanchezem na hlavní kartu akce, což by jeho souboj pravděpodobně přesunulo na pozdější čas.

Na základě původního plánu měl Čech Muradov bojovat jako třetí v pořadí kolem půl druhé či druhé ráno, ale s případným přesunem se může přiblížit ke startu hlavního souboje večera. Ten mezi McGregorem a Poirierem můžeme očekávat kolem šesté hodiny ráno, ovšem třeba počítat s případným zpožděním, které se na takových obrovských akcích dokáží vyskytnout.

Jedinou možností, jak zápas sledovat, je prostřednictvím streamu na ESPN+. Prvně bude potřeba se zaregistrovat jako předplatitel této služby a následně zaplatit 69.99 dolarů. Dohromady bude cena zápasu 75 dolarů.

Doporučeno
Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC 22. ledna 2021 12:00
Domů
Sdílet
Diskuse