Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2021 7:51
Čas čtení 1:18
Lukáš Čelka

Angličance nechtěli v McDonald's prodat snídaňové menu, protože přišla pozdě. Na zaměstnance zavolala policii

NEWS MCDONALD’S
Uložit Uložené

Nespravedlnost viděla v tom, že v řadě na jídlo čekala ještě v době, kdy se snídaňové menu vydávalo. Kvůli velkému náporu lidi se však ke své objednávce dostala pozdě.

To, že naštvaní zákazníci jsou schopni šílených věcí, dokazuje i příběh Angličanky, která ze vzteku, že jí v místní provozovně McDonald's nechtěli prodat snídaňové menu, zavolala policii. O incidentu informoval portál Ladbible. Problémem bylo, že dotyčná paní přišla krátce po 11. hodině, kdy už snídaňové menu nevydávali. Nabídli jí tedy běžné menu, o to však nestála.

Doporučeno
McDonald's představuje veganský hamburger, přivítej McPlant McDonald's představuje veganský hamburger, přivítej McPlant 10. listopadu 2020 8:02

Nespravedlnost viděla v tom, že v řadě na jídlo čekala ještě v době, kdy se snídaňové menu vydávalo. Kvůli velkému náporu lidi se však ke své objednávce dostala pozdě. Jelikož zaměstnanci McDonaldu nebyli ochotni vyhovět její žádosti o snídani, žena se rozhořčila a zavolala na policii.

Policisté z jejího telefonátu nebyli nadšení a poskytli ženě pár rad, v jakých případech jim volat může a v jakých ne. Jelikož se jednalo o opravdu bizardní případ, s jakým se místní příslušníci ještě nesetkali, ředitel tamní policie Darren Taylor se o něj podělil se svými followery na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse