Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 7:37
Čas čtení 1:11
Adam Novosad

Věřící modelka z křesťanské rodiny vydělává na OnlyFans 200 tisíc dolarů měsíčně na odhalených fotkách. Víra ji prý neomezuje

NEWS
Uložit Uložené

Lindsay chodila do církevní školy, dodnes se modlí každý večer, ale našla způsob, jak na internetu zpeněžit fotky svého těla.

Navštěvovala církevní školu, několikrát týdně chodila do kostela a dodnes se modlí každý večer. Oslovila ji kariéra modelky na OnlyFans. Takto si žije 22letá Lindsay Capuano, která pochází z Connecticutu v USA a na svém Instagramu nasbírala téměř 2,5 milionu followerů, uvádí LadBible.

„Moje rodina je křesťanská, ale velmi pohodová. Me náboženství mi nikdy nebránilo v dělání čehokoli,“ konstatuje Lindsay. Vyrostla v prostředí, kde s rodiči každou neděli chodila do kostela a v letech 2016 až 2018 dokonce pracovala v denním církevním centru pro děti.

Doporučeno
Nikdy bych za peníze neměla sex, nedělám open legs... Vyzpovídali jsme Češky a Slovenky, které si vydělávají obsahem na OnlyFans Nikdy bych za peníze neměla sex, nedělám open legs... Vyzpovídali jsme Češky a Slovenky, které si vydělávají obsahem na OnlyFans 17. ledna 2021 14:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lindsay Capuano (@lindsaycapuano)

Mezitím ale objevila kouzlo internetu a začala vydělávat na odhalených fotografiích, což ji přinutilo přehodnotit své kariérní rozhodnutí. „Milovala jsem tu práci a skutečně jsem si užívala práci s dětmi,“ komentuje dnes svou minulost. V létě loňského roku jí ale závratnou rychlostí přibývali followeři na Instagramu i Snapchatu, a tak se rozhodla své fotky zpeněžit.

Domů
Sdílet
Diskuse