Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 8:18
Čas čtení 0:45
Adam Smeták

Tomáše Ortela nazval „dementem“. Přestupková komise jej nepotrestala, protože pouze uveřejnil pravdivé informace

NEWS
Uložit Uložené

Tomáš Kučera na Twitteru upozornil na to, že trojnásobný držitel slavíka stojí za písněmi, v nichž se vyzývá k vyhlazení Židů.

Marketingový ředitel hokejového týmu Madeta Motor České Budějovice Tomáš Kučera nebude potrestán za svůj výrok na Twitteru, v němž označil zpěváka kapely Ortel za „dementa“. Podle plzeňské přestupkové komise byl Kučerův veřejně prezentovaný názor utvořený na základě pravdivých informací. Informuje o tom Deník N.

Tomáš Kučera byl žalován kvůli domnělému ublížení na cti. Plzeňská přestupková komise obvodu Plzeň 3 ale konstatoval, že „výrok obviněného byl hodnotícím soudem, který vyjadřuje názor obviněného, který si utvořil na základě pravdivých informací o politických názorech pana Tomáše Ortela“.

Doporučeno
Přítel Emmy Smetana přirovnal Marpa ke kapele Ortel a Leu Beránkovi. Vycejtil po něm tu ušmudlanou díru na trhu, napsal Přítel Emmy Smetana přirovnal Marpa ke kapele Ortel a Leu Beránkovi. Vycejtil po něm tu ušmudlanou díru na trhu, napsal 23. dubna 2020 15:53
Domů
Sdílet
Diskuse