Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2021 12:24
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

6ix9ine se v novém klipu koupe v penězích a utahuje si z rapera Meek Milla. Na světě je nový beef

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine se po několikaměsíční odmlce vrátil s novou tvorbou.

6ix9ine splnil slib a vydal nový videoklip, který fanouškům slíbil v případě, že mu věnují 100 tisíc komentářů pod instagramovým příspěvkem s ukázkou skladby. Prozradil také, že během několikaměsíční přestávky připravil i další skladby, a tak je pravděpodobné, že o něm uslyšíme i několik následujících pátků.

Novinka s názvem ZAZA má všechno, na co jsou posluchači v Tekashiho tvorbě zvyklí. V klipu nechybí spoře oděné ženy, peníze či kontroverzní scény. Tou nejzajímavější je tentokrát záznam z osobního setkání Tekashiho a Meek Milla před pár dny.

Doporučeno
Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku Od freestyle battlu k velkému labelu. True Gabe absolvoval eminemovskou cestu ke slávě po česku 13. února 2021 14:20

Jelikož si dvojice do reálného světa přenesla svůj instagramový spor, při osobním setkání to podle očekávání jiskřilo. K rvačce nakonec nedošlo, 6ix9ine však využil záběr na Meek Millův obličej, což bude mít pravděpodobně ještě dohru na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse