Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2021 14:23
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Kalousek a Soukup budou mít společný pořad na TV Barrandov

Kalousek a Soukup budou mít společný pořad na TV Barrandov
Zdroj: Miroslav Kalousek / Facebook
NEWS
Uložit Uložené

Hovory Kalousek Soukup poběží v televizi každý čtvrtek.

Někdejší ministr financí a bývalý předseda TOP 09 Miroslav Kalousek bude mít na televizi Barrandov společný pořad s moderátorem Jaromírem Soukupem. Ponese název Hovory Kalousek Soukup a rozebírat se v něm budou aktuální politická i společenská témata. TV Barrandov o tom informovala na svých stránkách.

Doporučeno
Česká republika je v rámci Evropské unie nadprůměrně velká země. Nejsme jenom nějaká malá zemička, říká Pirát František Kopřiva Česká republika je v rámci Evropské unie nadprůměrně velká země. Nejsme jenom nějaká malá zemička, říká Pirát František Kopřiva 3. března 2021 16:04

„Dozvíte se kritické názory exministra financí a politického matadora na minulé i současné dění, na vládu i na chování politických stran. Každý díl bude zaměřený na jinou oblast dění, uslyšíte v nich nejen kritiku, ale i konstruktivní návrhy,“ slibuje televize.

K oznámení pořadu se vyjádřil i Kalousek na svém Twitteru. „Nejraději jsem tady na síti s vámi. Je ale příliš pohodlné zůstávat v jedné názorové bublině,“ napsal s tím, že jej diváci budou pořad na obrazovkách vídat každý čtvrtek ve 20:15. První díl bude vysílán již nejbližší týden ve čtvrtek 18. března.

Domů
Sdílet
Diskuse