Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2021 16:19
Čas čtení 1:21
Dominik Vetrák

Snyder Cut je podle prvních recenzí mnohem lepší film než kinoverze Justice League

Snyder Cut je podle prvních recenzí mnohem lepší film než kinoverze Justice League
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Justice League: Snyder Cut vychází na HBO Max už ve čtvrtek 18. března.

Zack Snyder natočil pro Warner Bros. film Man of Steel, který se mu nesmírně povedl, a tak dostal příležitost natočit i Batman v Superman a následně Justice League. Jak v případě Batman v Superman, tak i v případě Justice League se ale kvalitnějších a dobrých filmů dočkáme až s příchodem rozšířených verzí, takzvaných režisérských sestřihů. Ten pro Justice League se jmenuje Snyder Cut a my si ho budeme moci pustit již tento čtvrtek 18. března, kdy vyjde na HBO Max.

Doporučeno
10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 10 nejlepších sportovních filmů, které ti v těle rozproudí adrenalin 13. března 2021 9:30

Prvotní dojmy kritiků nás lákají na mnohem lepší, funkčnější a zábavnější snímek. Snyder Cut má propracovanější postavy, epičtější akční scény a celkově funguje jako film mnohem lépe než jeho kinoverze od Josse Whedona (pro více informací o tom, jak vznikl Snyder Cut a proč se Justice League původně nepodařilo, klikej sem).

Domů
Sdílet
Diskuse