Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2021 22:09
Čas čtení 0:33
Viktor Kniš

Rytmus přijíždí do Rapíků starej matere jako odhrnovač sněhu. Živě a bez efektů prezentuje skladbu Musíš mať nádej

Rytmus přijíždí do Rapíků starej matere jako odhrnovač sněhu. Živě a bez efektů prezentuje skladbu Musíš mať nádej
Zdroj: Rytmus/YouTube
HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus si tentokrát vypůjčil auto technických služeb, v záloze má však i Porsche.

Rytmus se vrací se svou nepravidelnou sérií Rapíky starej matere. Oblíbený formát, ve kterém rapuje starší skladby ze své tvorby, natáhl již na 27 dílů. Tentokrát se vracíme až do roku 2009, kdy spatřilo světlo světa album Král. Konkrétně si člen Kontrafaktu vybral skladbu Musíš mať nádej.

Už tradičně nechybí ani další dva základní prvky. Rytmus přijíždí ve vozidle, které většina z nás za normálních okolností nemá možnost řídit.

Doporučeno
Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music Dva roky jsem měl psycho vztah, tak jsem vypsal bolest do tracků. AMK je nová hvězda, co to dotáhla až do Universal Music 11. března 2021 14:31

Tedy pokud nejsi zaměstnancem technických služeb. Jelikož video vznikalo ještě před pár týdny, máme možnost vidět rapera, jak odhrnuje sníh ve speciálním autě. Později sice přesedne do Porsche, ovládání pluhu mu však jde velmi dobře.

Nechybí ani tradiční „one day with“ rubrika, ve které Rytmus vysvětluje youtuberům z Naked Bananas kouzlo otužování. Kluci si koupání v ledové vodě hned zkusili a tušíš správně, že se můžeš těšit na pořádnou dávku spontánního humoru.

 

Domů
Sdílet
Diskuse