Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 v 17:13
Čas čtení 2:35
Tereza Šnajdrová

Otevírací doba o Velikonocích: V těchto obchodech nakoupíš bez omezení

Otevírací doba o Velikonocích: V těchto obchodech nakoupíš bez omezení
Zdroj: TASR/František Iván
NEWS KORONAVIRUS VELIKONOCE
Uložit Uložené

Od předních českých obchodních řetězců jsme pro tebe zjistili, jaká bude jejich velikonoční otevírací doba a zda se musíš připravit na nějaká omezení.

Státní svátky a otevírací doba obchodů je něco, co způsobuje zmatky v hlavách mnoha lidí. Když se do toho ještě připlete koronavirus, nouzový stav a další restrikce, tak uhodnout, zda si o Velikonocích budeš moci nakoupit, je těžší, než kdy předtím. Proto jsme pro tebe zjistili, zda si v pátek 2. dubna a v pondělí 5. dubna nakoupíš, případně jaká omezení tě při návštěvě obchodu s potravinami čekají.

Doporučeno
Koronavirus v číslech: Jak je na tom Česká republika? Koronavirus v číslech: Jak je na tom Česká republika? 1. dubna 2021 v 14:23

Šesti předních českých obchodních řetězců jsme se zeptali, jaká je jejich velikonoční otevírací doba, zda lze očekávat vyšší nápor zákazníků a zda je nutné kvůli dodržování přijatých restrikcí posílit i počty zaměstnanců v obchodech.

V Albertu nakoupíš beze změny, avšak v pátek a v pondělí bude zavřeno

V prodejnách Albertu si bez omezení nakoupíš po celý čtvrtek, o víkendu a pak až v úterý. „V souladu s aktuálním vládním rozhodnutím tak budou prodejny v pátek i pondělí zavřené. V ostatní dny je otevírací doba nezměněná,“ uvedl pro Refresher PR tým společnosti.

Vzhledem ke zvýšenému zájmu o nákup potravinového zboží se obchodní řetězec přizpůsobil poptávce a navýšil zásobování prodejen i počty pracovníků na obsluhovaných úsecích v prodejnách, aby odbavení nákupů probíhalo plynule a bezpečně.

Přidej se do klubu REFRESHER+
Základní
125 Kč
Účtuje se jednou za 4 týdny
31,25 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Méně reklam
150 kreditů každé 4 týdny na nákup benefitů
Roční - 17 %
1 500 Kč 1 250 Kč
Účtuje se jednou za rok
24,04 Kč / Týden
Přístup k prémiovým článkům
Přístup k benefitům
Úplně bez reklam
2 000 kreditů ihned na nákup benefitů
Sdílení článků kámošům a kámoškám
Všechny možnosti předplatnéhoMám slevový kód
Dokončením souhlasím s pravidly a podmínkami portálu Refresher.
Domů
Sdílet
Diskuse