Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 12:34
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Natáčení 2. série Zaklínače konečně skončilo. Ohlášení premiéry na Netflixu doprovází i první teaser trailer

Natáčení 2. série Zaklínače konečně skončilo. Ohlášení premiéry na Netflixu doprovází i první teaser trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ukázal první teaser záběry z natáčení 2. série Zaklínače.

2. série Zaklínače se začala natáčet v únoru 2020. Kvůli covidu se však práce zastavila na pět měsíců, přičemž následně natáčení pokračovalo od srpna až do 1. dubna. Tvůrci se ještě museli vypořádat s dvoutýdenní pauzou kvůli pozitivním testům a následně i se zraněním Henryho Cavilla.

Po více než roce se tak kamery definitivně vypnuly a 2. série směřuje do postprodukce, kde se budou dokončovat vizuální efekty, zvuk, proběhne střih a podobně.

Doporučeno
Tak nahlas jsme se ještě nesmáli. Upírská komedie What We Do in the Shadows má úžasné postavy, které si okamžitě zamiluješ Tak nahlas jsme se ještě nesmáli. Upírská komedie What We Do in the Shadows má úžasné postavy, které si okamžitě zamiluješ 2. dubna 2021 16:41

Netflix v pěkném videu, které zobrazuje natáčení, prozrazuje, že někdy se natáčelo i se třemi různými štáby současně. Kamery běžely v 15 různých zemích a natáčení se zúčastnilo 89 herců a přes 1 200 členů štábu. Vzhledem k pandemické situaci jde o obdivuhodná čísla.

Domů
Sdílet
Diskuse