Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 19:14
Čas čtení 0:55
Daniel Mikolášik

Mladík na čtyřkolce při útěku před policií driftoval mezi auty. Lidé jen odskakovali, děti padaly z kol

Mladík na čtyřkolce při útěku před policií driftoval mezi auty. Lidé jen odskakovali, děti padaly z kol
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj
NEWS
Uložit Uložené

25letý Tomáš si bratislavské ulice spletl s videohrou.

Muž z Bratislavy, který má zákaz řídit jakákoliv motorová vozidla během 60 dní, ohrozil nebezpečnou jízdou na čtyřkolce ve středu (31. 3.) odpoledne několik osob. Jak v sobotu informoval TASR mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě Michal Szeiff, policie vyzývá svědky, případně poškozené, aby kontaktovali policii.

Doporučeno
Abstinující gambler Roman: Od večera do rána jsem utíkal od problémů za blikajícím strojem, který mi byl nejlepším kamarádem Abstinující gambler Roman: Od večera do rána jsem utíkal od problémů za blikajícím strojem, který mi byl nejlepším kamarádem 31. března 2021 14:30


Jak přiblížil Szeiff, 25letý Tomáš ve středu krátce po 16:30 nasedl před obchodním domem v Dúbravce na čtyřkolku značky Honda a vydal se do silničního provozu. Na křižovatce ulic Drobného a Na vrátkach ho zpozorovala policejní hlídka, která ho chtěla zastavit.

Řidič náhle prudce zvýšil rychlost a ve směru po Drobného ulici začal hlídce unikat, přičemž svou riskantní a nebezpečnou jízdou ohrozil ostatní účastníky silničního provozu a téměř způsobil dopravní nehodu. Video z honičky zveřejnila policie na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse