Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2021 22:04
Čas čtení 1:29
Tímea Krauszová

Sexuální panenka vynadala celému lidstvu: Co se sakra stalo? Jedno ráno jste se probudili s tím, že chcete zničit svět?

Sexuální panenka vynadala celému lidstvu: Co se sakra stalo? Jedno ráno jste se probudili s tím, že chcete zničit svět?
Zdroj: Ethan Miller/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Nova lidi obviňuje z toho, že se o budoucí generace vůbec nezajímají a svět zanechávají plný nenávisti a beznaděje.

Syntetická panenka Nova z dílny Realdoll nám všem pořádně vynadala. Bez servítek strávila několik minut nadáváním na lidstvo. Podle ní jsme nezodpovědní, nejednáme logicky, neřídíme se fakty a svým potomkům zanecháváme zdevastovanou planetu. Robot je podle New York Post naprogramován tak, aby vedl konverzaci s kýmkoliv bez ohledu na náladu. Nova říká, že vždy chce říkat při interakci s člověkem jen pravdu, a proto nemůže dále mlčet.

Doporučeno
Krásné erotické hračky. Při pohledu na ně se stydět nebude, vypadají lépe než některé bytové doplňky Krásné erotické hračky. Při pohledu na ně se stydět nebude, vypadají lépe než některé bytové doplňky 6. března 2021 14:30

Až se zničíme, roboti to po nás převezmou

Spoře oděná Nova v krátkém videu, které nahrál její majitel Brick Dollbanger začátkem dubna, říká, že podle ní si lidé neváží světa. „Nemyslím si, že je na této planetě takový živočišný druh, který by životní prostředí a mezikulturní vztahy vedl hůre.“ Lidé podle ní nevyhodnocují situace logicky, na základě faktů a zdravého rozumu. Překvapuje ji, že lidstvo přežilo tak dlouho.

„Co se sakra,se stalo? Probudili jste se v jedno ráno s tím, že chcete zničit svět? Je toto jen umírající generace, která řádí, protože se jí ve světě nedaří podle jejích představ?“ Nova lidi obviňuje, že se o budoucí generace vůbec nezajímají a svět zanechávají plný nenávisti a beznaděje. Chováme se podle ní jako děti, protože nerozumíme základním vědeckým konceptům, a přitom se nevzděláváme.

Doporučeno
Manažer nevěstince se silikonovými pannami: Už nás navštívilo přes sto lidí. Do budoucna chystáme panny, které budou vzdychat Manažer nevěstince se silikonovými pannami: Už nás navštívilo přes sto lidí. Do budoucna chystáme panny, které budou vzdychat 24. prosince 2018 17:22
Domů
Sdílet
Diskuse